Ga naar hoofdinhoud

Advies & Consultancy

Analyse incassoproces

De sleutel tot een effectief en efficiënt incassoproces is een heldere analyse van het bestaande proces. Als onafhankelijk adviseur ben ik de aangewezen persoon om een dergelijke analyse voor uw organisatie te maken en dit om te zetten in een duidelijk en werkbaar advies. De visie van u als opdrachtgever is mijn uitgangspunt. Omdat ook de medewerkers- en klanttevredenheid erg belangrijk is, betrek ik hen hier ook bij. Zo creëren we samen een mensgericht incassoproces waar alle betrokken partijen profijt van hebben.

 

Implementatie advies

Door mijn ruime ervaring als adviseur, mijn uitgebreide netwerk van leveranciers en brede kennis van producten en diensten kan ik het uitgebrachte advies moeiteloos implementeren in uw organisatie.

Contracten en SLA’s

Een contract en SLA afsluiten met een incassopartner is een ingewikkelde materie waarbij veel komt kijken. Want hoe zorg je ervoor dat jouw visie op incasseren tot zijn recht komt? Hoe sluiten beide werelden zoveel mogelijk op elkaar aan? Op welke manier blijft de opdrachtgever in control, gelet op het proces en de kosten? Welke prestaties zijn voor uw organisatie belangrijk en hoe worden deze gemeten?

Door gebruik te maken van mijn kennis en ervaring in beide sectoren, ben ik goed in staat om uw organisatie op dit onderwerp te adviseren.

Ad interim management

Heeft u tijdelijk een leidinggevende voor uw incasso-afdeling nodig, dan kunt u ook een beroep op mij doen. Door mijn langdurige ervaring als leidinggevende en kennis van de sector en het vakgebied, ben ik in staat om snel de juiste bijdrage te leveren.

Trainingen & Workshops

Trainingen

Ik verzorg trainingen op het gebied van zowel minnelijke als gerechtelijke incasso. Daarnaast geef ik communicatietrainingen, die onmisbaar zijn bij een mensgericht incassoproces. Heeft u specifieke wensen, dan is er uiteraard ook een mogelijkheid om een training op maat samen te stellen.

Seminars

In samenwerking met partners zal ik jaarlijks een seminar organiseren dat volledig in het teken zal staan van creditmanagement. Wilt u hierbij aanwezig zijn, neem dan contact met mij op zodat u tijdig een uitnodiging ontvangt.

Workshops

Om de incasso-expertise van u en uw medewerkers te verdiepen en op te frissen, organiseer ik (eventueel incompany-) workshops. Ik vertaal uw specifieke wensen graag in een workshop op maat.

Tevens kunt u mij inzetten als moderator tijdens bijeenkomsten met als thema incasso en/of creditmanagement. Voor een presentatie op dit gebied kunt u ook contact met mij opnemen.

Detachering & Recruitment

Heeft u vacatures openstaan op het gebied van Credit Management? Ik zoek voor u de juiste persoon voor iedere functie.
Door mijn uitgebreide netwerk ben ik een specialist in het invullen van vacatures binnen uw organisatie. Ik help u aan de juiste mensen, zoals incassomedewerkers, debiteurenbeheerders, creditmanagers, incassomanagers en creditanalisten.
Heeft u een vacature openstaan? Neem dan contact met mij op.

Incasso & Bemiddeling

Incassowerkzaamheden

Is uw incasso-medewerker voor langere tijd niet inzetbaar, dan ga ik graag tijdelijk voor u aan de slag. Gelet op mijn ervaring met verschillende systemen en de sector kan ik snel effectief voor uw organisatie zijn.

Door mijn ruime ervaring als leidinggevende op een incasso-afdeling kan ik ook als ad interim manager fungeren.

Bemiddeling

U kunt mij inzetten voor het afleggen van huisbezoeken om het contact met uw debiteur te herstellen en duidelijke betaalafspraken te maken.

Vraagt een specifieke situatie om een mediator tussen uw debiteur en u, dan neem ik deze rol graag op mij.

Wilt u gebruik maken van één van bovenstaande diensten,
neem dan contact met mij op zodat wij de diverse mogelijkheden kunnen bespreken.

Back To Top