Ga naar hoofdinhoud

Over mij

Ik ben freelancer in strategisch en operationeel creditmanagement. Met ruim 35 jaar ervaring in de corporatiesector ben ik een ervaringsdeskundige, met name op het gebied van huurincasso en debiteurenbeheer.

Door als eerste binnen de woningcorporatiesector met creditmanagementsoftware te gaan werken, heb ik het creditmanagement binnen die sector naar een hoger plan getild. In mijn zoektocht naar een effectieve inrichting van het incassoproces heb ik uitgebreide kennis opgedaan van aanvullende producten en diensten die hiervoor kunnen zorgen.

In 2014 werd ik genomineerd voor de Credit Management Award door de goede resultaten die ik voor mijn toenmalige werkgever heb geboekt.

Door in 2015 een korte overstap te maken naar het gerechtelijk incasseren, heb ik mijn kennis over deze sector kunnen verbreden. Ik ben daardoor in staat om een brug te slaan tussen het minnelijk en gerechtelijk incasseren.

Voor het Huurincasso Platform, waarvan ik in 2014 mede-initiatiefnemer was, ben ik nog steeds actief. Ook ben ik al geruime tijd lid van de Vereniging voor Credit Management. Daarnaast help ik bedrijven bij hun debiteurenbeheer & incassovraagstukken vanuit HD Incasso.

Back To Top